Incasso contributie vanaf 2020.

Zaterdag, 10 augustus 2019

Met ingang van de contributie voor het verenigingsjaar 2020 wordt de ledenadministratie en incasso van de contributie en landelijke en federatieve afdrachten overgenomen door HSV Leden, een organisatie van Sportvisserijbelangen Nederland.

De ledenadministratie vervult een belangrijke en arbeidsintensieve rol in het verenigingsleven. Het incasseren van onze contributies, federatieve en landelijke afdrachten kost onze vereniging tijd en energie.
Het bestuur heeft daarom besloten, ingaande het verenigingsjaar 2020, gebruik te maken van de Incasso en Administratie Service van Sportvisserij Nederland.

Wat houdt dit voor u in?
Sportvisserij Nederland zal begin november de contributie, federatieve en landelijke afdrachten namens HSV De Vrolijke Vissers, Loon op Zand incasseren.
De leden met automatische incasso hoeven niets te doen. Alles gaat zoals voorheen.
De leden zonder automatische incasso ontvangen medio november een factuur met acceptgiro en machtigingsformulier. Deze leden betalen € 5,00 administratiekosten voor het betalen per acceptgiro/telebankieren, deze kosten vervallen op het moment dat de leden alsnog een machtiging geven.
Na betaling stuurt Sportvisserij Nederland de Vispas rechtstreeks naar u toe.
Let op!! Voor de betaling geldt een ander IBANnummer, namelijk NL04INGB0650393872 ten name van Sportvisserij Nederland.

De overstap houdt ook in dat alle veranderingen voor wat betreft het lidmaatschap rechtstreeks moeten worden doorgegeven aan Sportvisserij Nederland.
Per e-mail; ledenadministratie@vispas.nl of telefonisch: 0900-2025358 (€ 1, - per gesprek).
Sportvisserij Nederland is tijdens werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur te bereiken om eventuele problemen op telossen.

Zelf kunt u ook uw gegevens wijzigen via www.mijnsportvisserij.nl
U moet zich wel eerst registreren en daarna uw vispas koppelen.

Voor ons als bestuur scheelt het veel werk. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
HSV De Vrolijke Vissers, Loon op Zand