FEESTAVOND 2017

Dinsdag, 10 oktober 2017

Beste Leden,

Er is dit jaar aanleiding de feestavond op 18 november 2017 wat anders in te kleden.

*Zoals jullie wellicht weten bestaat onze hengelsportvereniging dit jaar 90 jaar.
*Dit jaar hebben we sinds heel lange tijd weer “eigen” visrechten.
*Ook is in 2017 de nieuwe website van start gegaan.

Daarom heeft het bestuur in samenwerking met Jeroen, van Café Het Loons Kwartier, een mooie barbeque-avond georganiseerd op 18 november 2017.
U bent uiteraard hierop met uw partner van af 18.00 uur van harte welkom.

Tijdens deze avond reiken wij ook de prijzen en bekers uit van de 2017 club-competitie.

Om deze avond voor iedereen te laten slagen willen wij u wel vragen om ons te laten weten of u en uw partner komt.
Dit kan via de mail naar hsv.devrolijkevissersloz@home.nl of een telefoontje naar een van de bestuursleden.
Wanneer wij niets van u vernemen voor 1 november 2017, gaan wij er vanuit dat u onze feestavond niet wilt bezoeken.

Wij gaan er met z’n allen een leuke avond van maken.

Met vriendelijke groet,

HSV De Vrolijke Vissers