Viswater

Vijver Amerikastraat

Vijver Amerikastraat:

Deze vijver is opgenomen in de landelijke lijst van Sportvisserijbelangen Nederland.

Als bijzondere voorwaarde gelden:
  • Hier mag met maximaal één hengel gevist worden.
  • Nachtvissen is niet toegestaan. (Tussen 2 uur na zonsondergang tot 1 uur voor zonsopgang)
  • Gevangen vis dient direct na het onthaken te worden teruggezet in het viswater.
  • Het gebruik van  leefnet of emmer is niet toegestaan.
  • Maximaal één kilo droog visvoer gebruiken tijdens de vis-sessie in verband met verzadiging.
  • Er mag niet met drijvend aas gevist worden.
Voor deze vijver zijn ook dag/weekvergunning te koop.

Vijver Belgiëstraat/Liechtensteinstraat, tegenover de Milieustraat

Vijver Belgiëstraat/Liechtensteinstraat, tegenover de Milieustraat:

Per 1 mei 2018 is deze vijver opgenomen in de landelijke lijst van Sportvisserijbelangen Nederland.

Als bijzondere voorwaarde gelden:

• Hier mag met maximaal één hengel gevist worden.
  • Het gebruik van leefnet of emmer is niet toegestaan.
  • Er mag niet met drijvend aas gevist worden.

Wateren behorende bij Federatie De Dongestroom

Wateren behorende bij Federatie De Dongestroom:

Onze vereniging is aangesloten bij Federatie van Hengelsportverenigingen De Dongestroom.
Hierdoor zijn de wateren zoals genoemd in de vergunning ook bevisbaar door onze leden.

Voor alle bijzonderheden zie de vergunning.